13 noiembrie 2016

4 NOIEMBRIE 2016

PROIECT EaThink 
- CURS DE FORMARE FACILITATORI PE TEME DE EDUCAȚIE GLOBALĂ -


Așa cum ne-am obișnuit deja, liceul nostru are numeroase parteneriate cu diverse organizații neguvernamentale, împreună cu care desfășurăm proiecte și activități educative.

Un astfel de parteneriat este și cel cu Asociația neguvernamentală Agenția și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21, prin proiectul Eathink, proiect cofinanțat de Comisia Europeană și care se desfășoară în perioada 2015-2017.



Asociația neguvernamentală Agenția și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 a organizat în data de 4 noiembrie 2016, un curs de formare pentru facilitatori pe teme de educație globalăCursul s-a desfășurat la Fundația Româno-Americană și a cuprins 4 ateliere de lucru, în urma unei prezentări referitoare la Educația Durabilă realizată de doamna Nina Cugler – președinta Asociației APDD – Agenda 21. 

Au fost prezenți peste 30 de profesori din București și din județele Ilfov, Prahova și Buzău. Din partea Școlii Superioare Comerciale Nicolae Kretzulescu a participat prof.dr.Gabriela Dîrloman.



În urma acestui curs, se vor desfășura, la nivelul fiecărei școli, ateliere de lucru cu teme de educație globală, acestea fiind parte a evaluării cursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu