03 decembrie 2016

15 NOIEMBRIE 2016

- PROIECT ERASMUS + 

''LEARN, ACT, IMPACT'' -

ÎN PARTENERIAT CU 
ORGANIZAȚIA ASK YOURSELF
15 NOIEMBRIE 2016

Ca Școală Europeană, liceul nostru obișnuiește să primească parteneri europeni pentru a efectua diverse activități în cadrul proiectelor cu fonduri europene.


Un astfel de exemplu este parteneriatul cu organizația ASK YOURSELF, împreună cu care în data de 15 noiembrie 2016, s-a realizat activitatea Oportunitățile europene pentru tineri cu vârsta între 13 și 30 de ani din cadrul proiectului Erasmus + ’’Learn, Act, Impact, ‘’. Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ și aduce împreună tineri din Lituania, Polonia, Italia, Bulgaria și România. Scopul proiectului este acela de a ajuta tinerii să interacționeze cu alte culturi și să descopere noi moduri de a comunica eficient.


Activitatea s-a desfășurat cu elevii de la clasa 9 A și au participat prof. diriginte Daniela Paraschiv, prof.dr.Gabriela Dîrloman și 6 studenți din Lituania, Bulgaria, Italia, Polonia și România.


În cadrul acestei activități de tip non-formal, li s-a arătat participanților cum să aplice, gratuit, la proiecte Erasmus+, aceasta fiind o oportunitate de a-și dezvolta competențele de comunicare, de perfecționare a competențelor de specialitate, dar și caracterul de cetățeni europeni activi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu