11 decembrie 2017

7 DECEMBRIE 2017 - EVENIMENTUL EDUCATIV ,,UN VIITOR SUSTENABIL CU ȘI PENTRU TINERI’’

Evenimentul ,,Un viitor sustenabil cu și pentru tineri’’, a fost organizat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și ISMB.La acest concurs au participat 10 licee din București: Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, Colegiul Național Gheorghe Lazar, Colegiul Național Gheorghe Sincai, Colegiul Național Grigore Moisil, Colegiul Național Matei Basarab, Colegiul Național Mihai Viteazul, Colegiul Național Sfântul Sava,  Colegiul Economic Virgil MadgearuColegiul Național Iulia Hașdeu și evident liceul nostru: Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu. Fiecare liceu a fost reprezentat de o echipă formată din cinci elevi și un profesor coordonator.

Echipa liceului nostru a fost formată din elevii: Sebastian Nicolae - clasa 12G, Bianca Flămînzeanu și Anamaria Mareș -  clasa 10G, Alin Stavre - clasa 10H și Petru Ungureanu - clasa 11A, coordonată de prof.dr.Gabriela Dîrloman. Pentru realizarea eseului, elevii au primit sprijn și din partea doamnei prof.ec.Mirela Dinescu-Director, a doamnei prof.Carmen Șerbănescu și a domnului prof.dr.Dragoș Țigău.


În urma concursului, echipa liceului a primit un binemeritat loc 2, ceea ce aduce un nou motiv de mândrie, dovedind că elevii din Kretzulescu fac parte din generația tinerilor care beneficiază de o educație de calitate și că vor construi un viitor sustenabil pentru societatea românească, dar și pentru cea europeană sau a planetei.


Mai multe informații găsiți pe: 

http://dezvoltaredurabila.gov.ro/web/news/comunicat-de-presa/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu