05 iulie 2013

PRIMA LECȚIE CU ELEVI DIN TOKYO - JAPONIA

Dorința de a comunica, indifierent de timp și spațiu, de a cunoaște mentalități și culturi diferite este o prioritate pentru elevii și profesorii din liceul nostru.

În ziua de 2 iulie 2013, împreună cu elevii de la clasa a 9a H, am realizat prima lecție live (folosind sistemul V-Cube Meeting) cu elevi de la un liceu din Tokyo-Japonia. Profesor coordonator a fost dr.Gabriela Dîrloman, care a fost secondată de prof. Laura Stanciu. Din partea echipei din Japonia, profesorii coordonatori au fost dr.Lidia Sasaki si Mikiko Fukada. Au mai fost prezente și elevele Andreea Bertea de la clasa a 12aF și Raluca Cristina de la clasa a 11aD, care au ajutat la partea de organizare.


Elevii români au pregătit: o prezentare despre Japonia (care a fost prezentată în japoneză de Andreea Velicu de la clasa a 9aB), o prezentare a liceului nostru, o prezentare despre mâncarea noastră tradițională. Elevii japonezi au avut o scenetă în limba engleză, limba engleză fiind și limba de comunicare în acest proiect.Așteptăm scrisorile de multumire și impresiile elevilor japonezi...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu