19 ianuarie 2013

CURSUL 'DYNAMIC PRESENTATIONS, SUCCESSFUL PRESENTERS'- susținut de profesorul britanic Simon Parker de la Albion International StudyDezvoltarea personală este una din premisele de adaptare la o societate care se schimbă rapid și în care volumul de informații nu mai poate fi controlat.
 
Foarte multe din examenele vieții presupun să știi să te prezinți și să prezinți ceea ce gândești. În plus, noile teorii spun că nu este suficient să cunoaștem astăzi doar o singură limbă străină, ca urmare accentul se pune pe cunoașterea limbii engleze, dar și a altei limbi străine, precum germana sau chiar chineza (folosite mai ales în domeniul afacerilor).

În acest scop, în liceul nostru s-a desfășurat cursul în engleză, cu tema ‘Dynamic Presentations, Successful Presenters’, susținut de profesorul britanic Simon Parker de la compania Albion International Study. Din partea liceului, profesorul coordonator a fost dna prof.dr.Gabriela Dîrloman.


Cursul a cuprins 12 ore, în care temele abordate au cuprins: retorică, cele mai interesante discursuri din istorie, etos, patos și logos în prezentări, tehnici de prezentare, prezentarea unui produs, structura unei prezentări și evaluarea finală. La acest curs au participat 7 elevi din clasa a 11a, a 12a și școala postliceală și s-a încheiat cu obținerea unei diplome de absolvire.
Evaluarea finală s-a făcut în cadrul unei excursii la Bran și Brașov.
 
Vestea bună este că acest curs va continua cu o nouă grupă în semestrul II al anului școlar 2012-2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu